Sinds 1 maart 2019 heb ik een tweede werkplek bij Domburg Sportprijzen Holland. Ik ken Hans van Domburg al mijn hele leven, doe al jaren veel zaken mét en via hem.

Doordat ik werk met het ordersysteem van GRIPP, raakte Hans enthousiast en wilde dit ook. Zodoende ben ik wat uurtjes aan de slag gegaan en voor ik het wist was ik er dagelijks te vinden voor allerhande werkzaamheden.

DOMURG SPORTPRIJZEN HOLLAND

Om mijn eigen werk te kunnen blijven doen, heb ik een tweede werkplek ingericht, zodat mijn eigen werk niet blijft liggen. Dit werkt prima en alle partijen hebben hier baat bij!

Klanten van Domburg Sportprijzen Holland hoeven nu ook niet meer verder te zoeken als ze iets nodig hebben op reclame-gebied, dat kunnen wij ze gewoon makkelijker aanbieden. 💪🏼

Wat betekend dit als klant? Helemaal niks! Alles is alleen maar flexibeler geworden, want daar is er ook koffie, zelfs cappuccino of warme chocomel.

Maar je kunt er ook terecht voor alle bedenkbare sportprijzen, promokleding en relatiegeschenken. Dat kwam altijd al via Domburg Sportprijzen Holland bij jou terecht, maar nu kan dat rechtstreeks. Drukwerk kun je gewoon daar ophalen, dus je hoeft niet te wachten tot ik thuis ben.

Natuurlijk kun je nog steeds bij mij thuis een bakkie komen doen zoals je dat van mij gewend bent, maar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 ben ik meestal op de Vlotlaan 532 te Monster!

Zie ik je snel?

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)