Ontwerpstudio Westland

SPANDOEKEN

Op zoek naar opvallende buitenreclame? Spandoeken zijn perfect om de aandacht te trekken. Handig voor aan de gevel of bijvoorbeeld op beurzen en evenementen. Ik lever spandoeken in elk gewenst formaat. Je hebt de keuze uit een zwaar, sterk PVC doek of juist een lichter, winddoorlatend meshdoek. De doeken kunnen indien gewenst worden voorzien van ringen.

Spandoeken kan ik compleet leveren inclusief een stevig, op maat gemaakt buizenframe. Met speciale afstandhouders wordt het frame op de ondergrond of aan de muur geplaatst. Stevige elastieken zorgen ervoor dat het spandoek strakgespannen tussen de buizen blijft.

VLAGGEN

ONTWERPSTUDIO WESTLAND biedt een groot assortiment aan doekproducten zoals banieren, gevelvlaggen en beachflags. Naast het leveren van vlaggen, lever ik ook toebehoren, zoals vlaggenmasten en vlagsystemen. 

RECLAMEBORDEN

ONTWERPSTUDIO WESTLAND levert verschillende soorten plaatmaterialen voor allerlei soorten buiten- en binnentoepassingen. Ik adviseern je graag over het te gebruiken materiaal.

BELETTERINGEN

ONTWERPSTUDIO WESTLAND ontwerpt, ontwikkelt & plakt verschillende soorten beletteringen voor allerlei soorten buiten- en binnentoepassingen. Van een logo op uw etalage-ramen, autobeletteringen, gevelreclame enz…

Roll-up BANNERS

Tijdelijk reclame maken? In een mum van tijd opgezet en ook weer ingeklapt. Ideaal geschikt voor beurzen, cursussen, evenementen of promotie-actie. Roll-up banners zijn in diverse maten leverbaar; met of zonder systeem.

Beurs- en presentatiewanden

Wil jij ook buiten de deur goed voor de dag komen? Maak de blits op een beurs of evenement met een compleet ingerichte stand. Met een presentatiewand kun je jouw bedrijf professioneel presenteren. De presentatiewand is binnen enkele minuten opgebouwd.

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)