Ontwerpstudio Westland

Kom je een bakkie doen?

Gewoon, bij mij aan de keukentafel!

 

Mijn naam is Chantal Rowena Graff en ik maak logo’s & letters voor leuke bedrijven.
Alles wat je nodig hebt voor jouw uitstraling, ga ik voor je regelen.

Ben je net gestart, maar heb je nog geen logo? Ik ontwerp deze voor je, zodat jouw bedrijf de perfecte uitstraling krijgt. Daarna komen de visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk. Ook dit regel ik allemaal met liefde voor je!

Ben je al een paar jaar bezig, maar kan jouw uitstraling wel een “APK” gebruiken? Samen kijken we hoe dit het beste & leukste aan kunnen pakken! Dat kan de website zijn, jouw complete huisstijl of andere reclame-uitingen.

Westlanders kennen mij als “Het meisje van de bowling” in ‘s-Gravenzande. Opgegroeid in de horeca dus. Maar op de middelbare school ging mijn voorkeur uit naar de creatieve kant. Vanzelfsprekend ging ik daarna studeren op het Grafisch Lyceum te Rotterdam.

Afgestudeerd in 1999, bij diverse leuke bedrijven gewerkt en vanaf 2003 run ik mijn bedrijf vanuit huis, in combinatie met 2 schoolgaande kinderen. In 2015 heb ik mijn bedrijfsnaam & uitstraling veranderd, waardoor ik veel bekendheid heb gekregen. Gaaf!

Klanten vinden mijn werkwijze FLEXIBEL & PRETTIG. Ze kunnen namelijk altijd AANWAAIEN voor een bakkie bij mij aan de KEUKENTAFEL. Maakt niet uit op welk moment van de dag. Zodoende kan ik snel schakelen, is er altijd PERSOONLIJK contact en ontstaan er altijd UNIEKE & ORIGINELE ontwerpen.

Laat zien wie je bent! Hulp nodig? Bel/App/Mail mij gerust!

ONTWERPSTUDIO WESTLAND | Chantal Graff
Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)