Ben alweer een tijdje lekker aan het werk, wist je dat?

Dat was even heftig! Op 7 september stond een redelijk simpele operatie op het programma…
In plaats van 2 dagen ziekenhuis, lag ik er dus een hele week in!

Ik kreeg namelijk complicaties, zoals een inwendige bloeding in de buik, waardoor mijn longen haast geen ruimte meer kregen en ik veel pijn had, dit werd helaas te laat ontdekt maar later op een CT-scan. Gelukkig hoefde ik nét niet nogmaals onder het mes en knapte ik na 2 bloedtransfusies snel op. Heb dus ‘eventjes’ op het randje gelegen…

Inmiddels na een 2e operatie (jaja! Er ging weer iets mis na 3 weken thuis…)
ben ik alweer lekker aan het werk en sterk goed aan. Ben wel een paar kilo kwijt, maar dat is niet erg! Het gaat weer goed!

En zoals ik altijd positief ben, ben ik dat ook nu natuurlijk 😉

Dus kom maar op met je opdrachten, ik kan ze goed gebruiken en ik heb er zin in!

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)