Heb jij het al gezien? Jouw facebook pagina is veranderd. Jouw header valt nu niet meer achter jouw profielfoto. Die staat nu linksboven apart.

Ik ben er blij mee, want ik vond het altijd maar een gedoe, om het ontwerp zó aan te passen, dat de info op de header, mooi om de profielfoto heen liep… Nu hoeft dat niet meer, en kun je naar hartelust jouw nieuwe header ontwerpen/uploaden! Je kunt kiezen voor een mooie foto, of kiezen voor een professioneel ontwerp. Dat kan ik uiteraard voor je maken, maar je kunt zelf ook een beetje aan de slag. Bijvoorbeeld met PICMONKEY of PIZAB.

Kom je er niet uit? Ik maak er graag eentje voor je! Zo gebeurd! Mail mij maar even: info@ontwerpstudiowestland.nl

Ook heb ik HIER een paar goede tips voor je, waarbij je meer likes kunt genereren op facebook!

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)