BEDANKT VOOR JOUW OPDRACHT! Hoe nu verder?

Lees hier de meest gestelde vragen over jouw logo;

Hoeveel conceptvoorstellen ontvang ik?

In eerste instantie stuur ik meestal 6 tot 8 conceptvoorstellen. Afhankelijk van uw feedback bepalen we of we kunnen voortborduren op één van deze concepten, of dat we wellicht meer concepten moeten presenteren. Er zit dus geen limiet aan het aantal logo-voorstellen. Ik ga door totdat u tevreden bent!

Hoe lang duurt het voordat mijn logo ontwerp klaar is?

Gemiddeld is de doorlooptijd van een logo ontwerp 1/3 weken. Aangezien het ontwerpen van een logo een creatief proces is, kan ik niet exact aangeven hoe lang het zal duren voor uw logo klaar is. Heeft u met spoed een logo ontwerp nodig? Ook dan zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden om u van dienst te zijn!

Ik heb al een logo, maar deze is sterk verouderd.

Naast het ontwerpen van nieuwe logo’s, verzorg ik ook regelmatig een ‘restyling’ van een logo of huisstijl. Ik maak een fris en eigentijds logo, met behoud van herkenbare elementen. Eventueel zorg ik ook voor een bijpassende huisstijl, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Is het ontwerp van mijn logo uniek?

Ja, ik ontwerp altijd een uniek en onderscheidend logo voor uw bedrijf. We maken dan ook geen gebruik van bestaand stockmateriaal of clipart.

Wordt het logo mijn eigendom?

Ja. Na betaling van de factuur mag u zich trotse eigenaar van het opgeleverde logo noemen. U mag het logo dan ook volledig en naar eigen wens en inzicht gebruiken, voor verschillende doeleinden. Het is úw logo!

Hoe krijg ik een logo aangeleverd?

Ontwerpstudio Westland levert uw logo in alle gangbare bestandsformaten, zoals: EPS, AI, PDF, JPG, GIF en PNG. EPS en AI zijn zogenaamde vectorbestanden, die u zonder kwaliteitsverlies oneindig kunt vergroten. Ook ontvangt u de in het logo gebruikte lettertypen digitaal. Mocht u in de toekomst andere bestandsformaten nodig hebben, dan lever ik die met plezier kosteloos aan.

Wanneer betaal ik voor mijn logo en huisstijl ontwerpen?

Pas wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat van het ontwerp, ontvangt u de factuur. Dit betekent: geen risico’s, maar 100% tevredenheidsgarantie!

Kun jij ook het bedrukken van mijn huisstijl verzorgen?

Jazeker! Naast het ontwerp, verzorg ik graag kwalitatief zakelijk drukwerk.

Ik heb zelf al een idee voor een logo ontwerp. Scheelt dit in de kosten?

Jazeker. Het komt regelmatig voor dat een klant zelf al specifieke ideeën heeft voor een logo, maar niet over de kennis en know-how beschikt om dit idee uit te werken tot een professioneel logo. In dat geval kan ik meteen de focus leggen op dit specifieke concept. Minder (denk)werk voor mij, minder kosten voor u!

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)