Ontwerpstudio Westland

GEBOORTEKAARTJES

Ben je zwanger en wil je een ORIGINEEL en PERSOONLIJK geboorte kaartje? Bijvoorbeeld met een foto van de kleine erop, of je hebt een bepaald idee in jouw gedachten, die je nergens in de boeken of internet terugvindt. Laat mij het kaartje voor je ontwerpen, zodat jij jouw tijd beter kunt besteden aan het genieten van jouw zwangerschap.

Tijdens een kennismakingsgesprek, waarbij je jouw wensen kenbaar maakt, en waarbij ik je ook wat ideetjes laat zien, wordt er een duidelijk beeld geschetst hoe het geboortekaartje eruit zou moeten zien. Ik maak voor 1 a 2 kaartjes voor je waaruit jullie kunnen kiezen, danwel aanpassingen of opmerkingen kunnen geven. Uiteindelijk hebben jullie een geboortekaartje, die geheel naar jouw wensen, speciaal voor jou is gemaakt.

Ik verzorg hierbij ook het drukwerk, met de daarbij door u gekozen papiersoorten, enveloppen enz. cropped-BEELDMERK-OW-kopie.jpg

TROUWKAARTEN

Binnenkort TROUWEN en willen jullie een ORIGINEEL en PERSOONLIJKE trouwkaart? Bijvoorbeeld met een foto van de jullie erop, of jullie hebben een bepaald idee in jullie gedachten, die u nergens in de boeken terugvindt. Laat mij het kaartje voor jullie ontwerpen, zodat u uw tijd kunt besteden aan het genieten van andere voorbereidingen.

Tijdens een kennismakingsgesprek, waarbij jullie je wensen kenbaar maken, en waarbij ik ook wat ideetjes laat zien, wordt er een duidelijk beeld geschetst hoe de trouwkaart eruit zou gaan zien. Ik maak voor 1 a 2 kaartjes voor jullie, waaruit jullie kiezen, danwel aanpassingen of opmerkingen kunt geven. Uiteindelijk hebben jullie een trouwkaart, die geheel naar jullie wensen, speciaal voor jullie is gemaakt.

Ik verzorg hierbij ook het drukwerk, met de daarbij door u gekozen papiersoorten, enveloppen enz. cropped-BEELDMERK-OW-kopie.jpg

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)