Ontwerpstudio Westland

HORECA

Onder horeca drukwerk verstaan wij meestal menukaarten, maar ook koffiebekers, bierviltjes, waterflesjes etc. kunnen met jouw logo/tekst worden bedrukt.

Consumptiebonnen, tickets, entreekaarten, deurhangers, placemats en balie displays behoren tot deze mogelijkheid. Vraag naar de mogelijkheden.

Met entreekaarten of polsbandjes heeft u overzicht over jouw gasten. Ik lever diverse soorten en maten, bijvoorbeeld tyvek, vinyl of stof. Alles kan natuurlijk met een gewenste opdruk geleverd worden. De entreekaarten en polsbandjes zijn al vanaf 50 stuks leverbaar!

Maak jouw opgemaakte tafel helemaal af met dubbelzijdig, fullcolor bedrukte bestekzakjes. Het gevouwen servet dat er bij in zit, is in vele kleuren leverbaar. Het bestek is makkelijk in het mapje bij te schuiven. Bedrukte bestekzakjes zijn al leverbaar vanaf 12.500 stuks.

Jouw huisstijl kun je gewoon doorvoeren op jouw placemats. Schotel jouw gasten een zelf ontworpen placemat voor! Actiegericht of een algemene boodschap leent zich uitstekend voor dit product. Ik ontwerp en druk de placemats graag voor je. cropped-BEELDMERK-OW-kopie.jpg

EEN MENUKAART DIE PAST BIJ JOUW ZAAK

Een menukaart ontwerp is meer dan alleen een paar dranken of gerechten op een rijtje zetten. Een menukaart is namelijk onderdeel van het gehele imago van jouw bedrijf!

Inhoudelijk zal ik mij niet bemoeien met jouw menukaart (alhoewel dat soms lastig is, met een horeca achtergrond). Maar voor het menukaart ontwerp kan het geen kwaad om eens naar mij te luisteren. Ik weet als geen ander waar een goed menukaart ontwerp aan moet voldoen zodat het past bij de totale uitstraling van jouw bedrijf en ook nog eens voor omzet zorgt!

Als horecaondernemer wil je alles graag zelf in de hand houden. Helaas wordt er echter te makkelijk gedacht over het ontwerpen van een menukaart.

Geef het gerust toe: ook jij zult even gedacht hebben; ‘dat kan ik zelf ook wel‘. Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten, maar heel verstandig is het niet. Het is namelijk wel een essentieel onderdeel van jouw bedrijf!

De voordelen:
• Geen standaard ontwerpen, maar volledig op maat gemaakt
• 100% Tevredenheidsgarantie: we zijn pas klaar als jij tevreden bent cropped-BEELDMERK-OW-kopie.jpg

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)