Ontwerpstudio Westland

”Chantal, kan jij een logo verzinnen”

Zo kwamen wij op de koffie. Al bij de eerste voorbeelden zat ons logo erbij. Wij zijn erg blij dat er bedrijven zijn die met een compleet vrije hand het juiste logo weten te maken in een zeer korte tijd. Al snel hierop volgde ook onze flyers.

Wij zijn erg blij met het persoonlijke en directe contact. En waar wij bedrijven ontstressen met aquaria, doet Chantal dit voor ons qua vormgeving en huisstijlbewaking.

Roy vd Steen

AQUA D'STRESS

Inmiddels bestaan wij met WestlandReport.nl nu 6 jaar mede dankzij het logo ontwerp van ontwerpstudiowestland.nl is Westlandreport.nl een begrip geworden in het Westland.

Het Logo is pakkend en wij zijn er nog steeds trots op dat Chantal dit ontwerpt heeft.

 

Fred vd Ende

WESTLAND REPORT

Ik was toe aan een stap in mijn onderneming. Mijn focus was duidelijk en daar hoorde een nieuwe uitstraling bij. Het klikte direct met Chantal en we begrepen elkaar. Ze maakt een logo dat bij me past en diverste huisstijldragers. Fijn dat ze ook mijn tweede boek wilde vormgeven. Chantal is een topper!

Corinne Hamoen

CORINNE HAMOEN

Mooi logo, krijg veel complimenten. En de persoonlijke benadering is ook prettig.

Mariska

SJIEK DE FRIEMEL

Lekker duidelijk en erg goede ideeën. Top Chantal

 

 

Frans de Jong

CAFETARIA DE ORANJEHOEK

Met Chantal is het fijn samenwerken. Ze is flexibel, snel en staat altijd voor je klaar. Even snel via de mail of wat uitgebreider brainstormen aan de keukentafel met kopje thee, het kan allemaal. Van logo tot advertentie en zelfs het plaatsen van een  reclamebord voor FormFit heeft ze het allemaal goed verzorgd. Daarom is het fijn samenwerken met ontwerpstudio Westland.

Logo_formfit

Gaby Urbanus

FORMFIT

“Heerlijk aan de keukentafel ontspannen en toch een zakelijke benadering. Chantal denkt mee, komt met tips en houd de wensen van de klant goed in het oog. Snel, goed en zeker betaalbaar. Een aanrader voor iedereen die zijn eigen bedrijf een leuke facelift wil geven of gewoon voor je dagelijkse promotiemateriaal”

SCHEIDINGSBEGELEIDER_LOGO_web

Anneke de Groot

De Scheidingsbegeleider

Na een kort gesprekje over wie ik ben en wat ik doe heeft Chantal een mooi logo voor me ontworpen. Precies wat bij mijn bedrijf als Kindercoach past! En nog snel ook! Ik ben er echt blij mee!

Brenda van Rooijen

Kindercoach Leidschenveen

Chantal luistert naar mij en geeft haar creatieve draai aan wat ik wil uitdragen. Samen schaven wij naar wat ik voor ogen heb en wat zij grafisch verantwoord vindt. Chantal is snel, creatief en ze blijft geduldig! Ik ben erg blij met haar en haar ontwerpen voor mijn huisstijl en website.

Hannah de Graaf - van der Staaij

@HANNAH

Erg prettig zaken doen!

Constantijd Palland

Vreugdenhil Stijlmeubelen

Ben zeer tevreden…………Chantal heeft mij uit de brand geholpen

Ze is niet alleen lief ….. maar levert ook goed werk

en bedankt voor de spulletjes die er bij zaten !

Hanny Martine Langenberg

Snel,zorgvuldig en heel creatief!! Succes!

logo

Hetty Wielders-Sauer

Bij2deHandje

Via mail en telefoon zaken gedaan en een nieuw logo laten ontwerpen. Leuke frisse en originele ontwerpen. Onze keuze was snel gemaakt. Snel, persoonlijk, zakelijk en origineel. Chantal kan zich heel goed in een bedrijf inleven. Kortom een echte aanrader als u een nieuw logo, drukwerk of visitekaartjes nodig heeft. Heel veel succes Chantal met je bedrijf en nogmaals ontzettend bedankt.

Logo-SKW-def_480

Karin Heupink

Spoedkoerier Westland

Laat hier JOUW referentie & WEBSITE achter:

Hierbij accepteer ik dat bovenstaande gegevens worden gebruikt om op deze pagina te plaatsen

15 + 10 =

bensfashiontrimsalon   LOGO VM-D #2   Logo SKW #def   TherapiepraktijkAurora   meidenlex   madebyjuud   vreugdenhil   Logo_formfit   dinkq   rietdijk   pianobar   SCHEIDINGSBEGELEIDER_LOGO   COACH YOUR CHOICE #4DEF   LOGO-mindful-massage   simosupport   fondrie  WETEQzw   LOGOWR-133x160
Simosupport – Top1Toys – Team Westland – De Pianobar – Bij2deHandje – Ben’s Fashion – Otten Elektrotechniek – Flame Aviation – Weteq – Made by Juud – Westland Helpt Afrika – Fonderie – Formfit – Meiden van Lex – Dinkq – Vreugdenhil Meubelen – Minfull Massage – De Scheidingsbegeleider – Coach Your Choice – Proraso0174 – Heulse Buurtprev – Mirell – Holland Heater – Team Green – Mars Kitchen – Vincap – Het Monsterse Hapje – De Wielepet – Demo Systems – Bouwbedrijf Rietdijk – Westland voor Giro di Kika – Aurora Therapiepraktijk – Westwood – Verbeek – Tattoo Tim – Beeks Oog&Oor – B&B Zussen aan Zee – Corinne Hamoen – Autobedrijf Wassink – Westland Wil Vooruit – B&B Tuinderspad
Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)