Tijdens al die bakkies bij mij aan de keukentafel, leg ik het uit: “Jezelf laten zien”. Meer appels verkopen, klanten naar je winkel, bezoekers naar je festival, verzin het maar. Het doel van jouw uitstraling is uiteindelijk jouw doel als ondernemer. Maar hoe maak je een uitstraling die gezien wordt?

Tja, hoe leg ik dat uit… Ik doe dat gewoon, op mijn manier. En dan hoef ik nog niet eens achter mijn iMac te zitten, maar tijdens het boodschappen doen, stofzuigen, terwijl ik de kids haal van school of gewoon lekker op de bank hang, ik ben altijd wel met mijn klanten/opdrachten bezig. En dan, als het in mijn hoofd zit moet het eruit, en neem ik plaats achter mijn bureau en ga aan de slag.

Op 12 oktober aanstaande, mag ik mijzelf en mijn bedrijf laten zien. Binnen 10 minuten. Tijdens een netwerkbijeenkomst van CJB WATER&GLAS, waarvan ik bestuurslid ben.
Daarna komt Paul Verhoeven uitleggen waarom het leiden van een bedrijf lijkt op het dirigeren van een orkest. Héél interessant! Ga je mee?

Dus nu moet ik het zelf doen. Ik kan alles voor een ander/klant, maar voor mijzelf… Poeh! Ik had ook al zo’n moeite met de geboortekaartjes van de kinderen! Of mijn eigen trouwkaart, uitnodigingen & huisstijl.

Maar ik denk nu; “Kom op, hé! Dat is allemaal ook gelukt!” Dus ga ik dit weekend mijn 10 minuten-presentatie in elkaar draaien, zodat ik 12 oktober (volgende week donderdag-avond) jullie ga vertellen wie ik ben, waar ik goed in ben, waarmee ik jou als klant mee kan & ga helpen, zodat jouw #uitstraling, jouw laat zien!

Kom je ook netwerken, borrelen & ondernemen?
Meld je dan HIER aan en ga mee als introducee!

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)