Leuk logo? Dat kan ik voor u regelen!

Bent u ondernemer voor uw eigen, leuke bedrijf en heeft u nog een leuk logo nodig? Veel bedrijven vinden het vaak lastig om aan een leuk logo te komen. Dat is logisch, want de een heeft meer ervaring in een logo maken dan de ander. Heeft u geen ervaring in het maken van een logo of weet u niet waar u moet beginnen? Gelukkig kan ik u daarbij helpen! In mijn ontwerp studio ben ik dagelijks bezig om mooie en leuke logo’s voor mijn klanten te maken. Ik heb al jaren ervaring in het maken van logo’s, waardoor ik ook voor u een mooi logo maak! Heeft u interesse in het hebben van zo’n leuke logo? Neem dan zeker even contact op!

De grote voordelen van een leuk logo hebben

Het hebben van een leuk logo zorgt voor herkenning bij uw klanten. Als ze uw logo voor het eerst zien, zal dit leuke logo bij hen opvallen. De volgende keer dat ze uw logo zien, zullen ze uw bedrijf herkennen! Ze herinneren dan niet alleen uw  bedrijf, maar ook de goede dingen die ze hebben meegekregen. Denk maar aan de goede klantenservice, de snelle verzending of het geweldige product. Wanneer dat gebeurd, heeft u kans dat klanten opnieuw gaan bestellen, of uw product aanraden bij vrienden! Wilt u dit bereiken? Dan zijn er wel wat voorwaarden; Het logo moet herkenbaar zijn, het moet opvallen bij de klant en het logo moet passen bij wat uw bedrijf doet en wie u als bedrijf bent.

op zoek naar leuke logo?|Ontwerpstudio Westland

Logo´s ontworpen

Leuke klanten & bedrijven

Bakkies koffie

Jaar ervaring

Wat een logo voor klanten doet

Wanneer u een bedrijf heeft, kan een logo eigenlijk niet missen. Het bepaald voor een groot deel het imago van uw bedrijf. Het imago bepaalt hoe mensen jouw bedrijf zien. Dan bedoel ik echt het visuele plaatje van u. Als mensen aan uw bedrijf denken, wat zien ze dan voor zich? Een logo helpt klanten op weg. Heeft u bijvoorbeeld veel rood in uw logo? Dan zullen mensen bij het denken aan uw bedrijf, aan rood denken. Zo werkt het niet alleen met kleur, maar ook met bijvoorbeeld gevoel en sfeer. Naast dat ik leuke logo’s maak, houd ik me ook bezig met grafisch ontwerp in Den Haag. Ook daar zie ik dat visuele dingen zoals een logo en de website, goed moeten passen bij uw bedrijf zelf.

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)