Ontwerpstudio Westland

EEN POSTER ONTWERP WAAROVER IS NAGEDACHT

Iedereen kan een poster of flyer maken. Althans, dat lijkt zo op het moment als je een willekeurige bruiloft of braderie bezoekt. Wie geen genoegen neemt met een wit a4-tje met zwarte letters is bij mij aan het goede adres. ONTWERPSTUDIO WESTLAND zorgt voor de juiste combinatie van vorm en inhoud.

Door tijd te nemen voor het daadwerkelijke doel van jouw poster of flyer zorg ik voor een ontwerp dat de aandacht trekt van jouw doelgroep. Door ervaring weet ik inmiddels als geen ander wat er nodig is om de aandacht te trekken met een poster ontwerp!

De kosten voor het maken van een poster zijn nogal verschillend. Wil je bijvoorbeeld dat ik ook de afbeeldingen verzorg of lever je zelf geschikte foto’s aan? cropped-BEELDMERK-OW-kopie.jpg

FOLDERS/BROCHURES

Heb je een folder nodig om jouw bedrijf te promoten. Of jouw producten overzichtelijk tonen? Ga je wellicht naar de beurs, en heb je promotiemateriaal nodig? Ik kan het voor je ontwikkelen.

Tevens heb ik diverse goede contacten met drukkerijen, waardoor het drukwerk met perfecte kwaliteit voor een redelijke prijs kan worden vervaardigd.

Met flyers kun je tegen geringe kosten de naamsbekendheid van jouw product, dienst of bedrijf vergroten. Ook voor het promoten van nieuwe producten, evenementen of activiteiten zijn flyers heel geschikt. Deze vorm van promotie kan actiematig heel doeltreffend worden ingezet. Zo kun je jouw doelgroep effectief bereiken tegen leuke kostencropped-BEELDMERK-OW-kopie.jpg

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)