Nieuw wedstrijdtenue voor JO11-8

Toen Chantal & Ivan Rietdijk door Carlo Schoonderwaldt namens de Commissie Commerciële Zaken van FC ’s-Gravenzande gevraagd werd om de vereniging door middel van sponsoring te ondersteunen, twijfelden zij geen moment. Zoon Dirk speelt in JO9-3, dochter Daniq bij de Mini’s, maar Chantal en Ivan wilden met hun bouwbedrijf en ontwerpstudio graag iets terugdoen voor de niet-selectie.

Daarom zullen met ingang van dit seizoen op de wedstrijdtenues van de JO11-8 de namen van Ontwerpstudio Westland (voorkant) en Bouwbedrijf Rietdijk (achterkant) van het wedstrijdtenue staan. Niet alleen JO11-8 is hier heel blij mee, maar natuurlijk heel FC ’s-Gravenzande, bedankt hiervoor. Wellicht een extra motivatie voor dit team om te gaan voor een goed resultaat dit seizoen.

ONTWERPSTUDIO WESTLAND
Chantal Rietdijk (Graff), ook wel bekend als “het meisje van de bowling”, is een creatief persoon en studeerde in 1999 af aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Daarna werkte zij bij enkele leuke bedrijven en ging in 2003 vanuit huis voor haar zelf beginnen.

In 2015 heeft zij de stap gemaakt om haar bedrijf nieuw leven in te blazen en veranderde de bedrijfsnaam in Ontwerpstudio Westland. Inmiddels krijgt deze naam steeds meer bekendheid en heeft zij al een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Klanten vinden haar werkwijze flexibel en prettig en kunnen altijd bij haar langskomen voor een kop koffie of drankje aan de keukentafel. Als de zaken besproken zijn, dat kan natuurlijk ook via de mail of telefoon, gaat Chantal direct aan de slag om er weer een uniek ontwerp van te maken.
Indien gewenst verzorgt zij graag hetdrukwerk. Denk hierbij aan logo’s, visitekaartjes, stickers, brochures, posters, uitnodigingen, gadgets, briefpapier, websites, social media, horeca, gevelreclame, winkelreclame, drukwerk bedrijfskleding, sportprijzen, wielerkleding, advertenties, presentaties en enveloppen. Kortom een veelzijdige onderneming waar veel mogelijk is.

Kijk voor meer informatie op: www.ontwerpstudiowestland.nl

BOUWBEDRIJF RIETDIJK
Ivan-Dirk Rietdijk is in 2003 voor zichzelf begonnen en doet dat nog steeds met veel plezier. Alles pakt hij aan, van grote bouwprojecten, verbouwingen & klusjes in en om het huis, Ivan kun je bijna overal voor inschakelen.

Door Bouwbedrijf Rietdijk in te schakelen hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt en één verantwoordelijk bedrijf voor alle verbouwingswerkzaamheden. Ivan doet zelf de calculatie en maakt eerst een duidelijk onderhouds- of verbouwingsplan. Met zijn ervaring weet hij precies hoe de werkzaamheden op elkaar moeten aansluiten. Opdrachtgevers kunnen gebruik maken van zijn netwerk aan vakmensen die gewend zijn om samen te werken. Kwaliteit en tevredenheid staat steeds voorop.

Dus heeft u iets te bouwen of verbouwen, te renoveren of is iets dringend aan onderhoud toe, vraag vrijblijvend een offerte aan, Bouwbedrijf Rietdijk helpt u graag verder.

Kijk voor meer informatie op: www.bouwbedrijfrietdijk.nl

Bron: http://www.fcsgravenzande.nl/1755-nieuw-wedstrijdtenue-voor-jo11-8.html

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)