Ze zijn alweer een paar dagen in Frankrijk, de deelnemers van Team Westland 2017. Ook mijn eigen man is weer mee!
Het hele jaar ben ik druk geweest met alle #posters #flyers #placemats #dozen #vlaggen #tasjes #donatieboxen #geldinzamelen #acties…

Ik doe dit al járen met heel veel plezier, geheel vrijwillig. En dan toch het moment dat ze allemaal vertrekken, vind ik het toch weer jammer dat ik niet mee ga… Gewoon, omdat ik de kids niet van school wil houden. Omdat ik dan denk, goh wat heb ik daar te doen. Genoeg natuurlijk, want er is altijd wel wat te doen! En omdat we in de zomervakantie richting Ibiza vertrekken, vond ik het nu ook niet echt heel erg nodig. Maar het kriebelt wel enorm! Dus volgend jaar staat het zéker in de planning!

Alle reclame-uitingen van welk formaat of type ook, van Team Westland, komt dus van mijn hand. Moet je je voorstellen, bureau vol met mapjes van klanten, en daaromheen ook mapjes van deelnemers die allemaal iets nodig hebben, om zijn/haar actie te promoten. Soms zag ik door de bomen het bos niet meer, maar ook dit jaar is het allemaal weer gelukt!

Bijvoorbeeld de scholenactie van de Prins Willem Alexanderschool in ‘s-Gravenzande, heeft vorige week maar liefst €10.000,- opgebracht! Gaaf! En daar komt nog een €5.000,- bij, wat ze bij elkaar hebben gefietst tijdens de scholen-spinning-marathon! Wat een kanjers! Klik hier


Heb je mij trouwens al voorbij zien komen op de WOS? Ik werd geïnterviewd omdat ik in de organisatie van Team Westland zit. Klik HIER voor de uitzending.

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)