ZOMERVAKANTIE 2018

BEN IK GEWOON OPEN!

 

De operatie is al even achter de rug, het viel toch eventjes vies tegen!Dus de eerste week na de operatie kon ik écht niks doen…

Vanmorgen is het verband en de hechting verwijderd. Ben nu al een stuk mobieler zonder dat blok beton (verband)! Ik moet vooral nog erg rustig aan doen, maar werken kan weer volop! Daar heb ik namelijk alleen mn vingers voor nodig haha! Links ‘muizen’ ging echt niet handig!

Ook heb ik geen vakantie plannen, dus ik ben tussendoor gewoon aan het werk. Af en toe zal ik met de kids iets ondernemen, maar dan pak ik het ‘s-avonds weer even op als er wat gedaan moet worden.

Altijd flexibel zoals je van mij gewend bent!

 

WAT HEB IK NOU GEHOORD?

IS HET ECHT WAAR?

Ja, je hebt het goed gehoord/gelezen, ik ben inmiddels gescheiden van Ivan Rietdijk.

Maar het mooie is, dan alles op een hele positieve manier gaat. Omdat we om ons heen regelmatig scheidingen meemaken die absoluut niet positief zijn, en de kinderen daar altijd de dupe van zijn, is het van groot belang dat wij dit op een totaal andere manier doen!

Na de zomervakantie plannen we dan ook een feestje, om dit hoofdstuk op een positieve manier af te sluiten. Een soort ‘Divorce-Party’. Wellicht de eerste in het Westland!

Er is geen ruzie maar alleen maar wederzijds respect. We zijn en blijven beste maatjes, ouders en zakenpartners. Op zakelijk gebied verandert er dan ook helemaal niks! Dus jij als klant merkt ook verder helemaal niks!

Ik kan blijven wonen waar we nu wonen, zodat ik en de kids nergens anders heen hoeven. Dat is voor de kids het aller belangrijkste.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Open chat
1
App mij maar!
Hoi! Kan ik je helpen?
Groetjes Chantal (Ontwerpstudio Westland)